Aquest és l'equip que t'ha preparat CREA'T 2024

CREA’T és un projecte de L’hora Lliure – Associació Espai i Lleure, subvencionat pel Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona.

Ana Tutzó, directora de la festa Crea't

Ana Tutzó Puig

Consultora en gènere, especialista en coeducació i pedagogies feministes. Està al capdavant de L’hora Lliure.

La seva vida professional i personal son inseparables, i el seu cap sempre està submergit en allò que l’apassiona i li dóna la força per ser qui és. Li agradaria que el dia tingués unes quantes hores més per poder fer tot el que li agrada, no para mai.

Impulsora de la CREA’T, porta la direcció i, amb l’equip, la programació i producció.

Silvia Ortiz Festa Crea't

Silvia Ortiz Collazos

Facilitadora de treball de processos, formadora, experta en antirracisme, estudis colonials, gènere i en Teatre de les Oprimides. Col·laboradora habitual de L’hora Lliure.

Gaudeix de l’acompanyament d’espais de creació comunitària, de la criança conscient de les seves criatures, de les sortides a la natura en bicicleta, de les seves plantes i gates.

S’encarrega de la programació, producció i dels tallers de teatre de la festa CREA’T.

Jenny Martínez-Orozco, gestora cultural i especialista en igualtat de gènere

Jenny Martínez-O. Schmiedl

Gestora cultural, formadora, especialista en gènere i coeducació i actriu de Teatre de les Oprimides. Sòcia col·laboradora habitual de L’hora Lliure. 

Li encanta el teatre, cantar al karaoke i lluitar per un món millor. La trobaràs teixint al sofà, passejant pel bosc o seguint algun curs. O totes tres coses alhora. És una eterna estudiant i no es cansa de descobrir coses noves. 

Porta la comunicació, la producció i la programació de la festa CREA’T.

Scroll al inicio